Buscador
CALENDARIO
proximamente
NEWSLETTER
Las noticias en tu e-mail
- Artículos y Novedades
- Promociones y Ofertas
- Puedes darte de baja cuando quieras
E-mail:  

Inicio Clases Particulares Gabinet Dolors Alexandre

Inicio Clases Particulares Gabinet Dolors Alexandre

Informació curs 2015: Gabinet de Reforç Escolar


Inici de curs:

Dia 14 de setembre iniciem les classes al gabinet.

Preus

Hem rebaixat per a determinats nivells els abonaments de 12 i 16 dies al mes (3, 4 dies per setmana).i l’abonament de 8 dies de sessions individuals. En els altres conceptes continuem amb els mateixos preus. 

Horaris i agrupaments

L’ horari de classes és de dilluns a dijous, en sessions a partir de les 16:00 h. i dissabtes al matí. Enguany, sense afegir més cost, i a manera de prova, augmentem en 15 min les sessions, durant els primers mesos, per a garantir millors tècniques d’estudi.

Els horaris possibles són a les 16.00, a les 17:15 i a les 18:30 hores.

Sempre és complicat establir uns criteris fixes per a fer els grups, ja que hi juguen molts factors, però per si vos serveix d’orientació procurem: Primeres hores per a ESO i batxillerat, cap a les 18:30 per a Primària, i en dissabte i algun dia entre setmana per a les sessions d’infantil i 1r de Primària.

Els grups tenen màxim 5 alumnes i els consolidem després d’un temps de prova. El grup juga un paper important en afavorir el seu propi progrés i el de cada alumne. Els membres del grup (els alumnes) es relacionen entre ells, i s’esperen sessió darrera sessió. És per aquesta rellevància que té el grup que demanem als alumnes complir amb l’horari establert.

Abonaments mensuals: 

Hi ha abonaments de 4, 8, 12 i 16 dies per mes, que corresponen a 1, 2, 3 o 4 dies per setmana, respectivament:

ï‚· Durant el mes de setembre i juny per a completar els abonaments els alumnes poden demanar hores 

ï‚· Els mesos de novembre, febrer i maig sobra un dia dels abonaments i ens reservem, al gabinet, el dret de decidir que en fem.

ï‚· Els mesos de desembre i març (Nadal i Pasqua) per a completar els abonaments farem classes alguns dies durant les vacances que ja organitzarem amb temps.

Aconsellem els abonaments per a què tingueu la millor relació qualitat preu i vos recordem que els pagaments es fan per avançat durant els primers 5 dies de cada mes.

Tenim ofertes pels que tingueu decidit continuar fins al juny:

Al setembre: 8 mesos per 10; un 10% de descompte a l’octubre; un 8% al novembre; un 7% al desembre i un 5% a gener i febrer. 

Requisits de matriculació: 

Cal venir a concretar horaris i per aquells alumnes nous o que no hagen vingut durant l’any en curs, és necessària una primera sessió individual i omplenar el full d’inscripció.

Horari de matriculacions: matins de 10:30 a 11:30 i vesprada de 18:00 a 19:00

Esperem que aquesta informació siga útil i ajude a millorar el rendiment dels alumnes que és el nostre principal objectiu.

Cordialment: Dolors Alexandre