Buscador
CALENDARIO
proximamente
NEWSLETTER
Las noticias en tu e-mail
- Artículos y Novedades
- Promociones y Ofertas
- Puedes darte de baja cuando quieras
E-mail:  

Dissabtes Joves en Denia

Denia - Zona del pàrquing al costat de l?eixida del Túnel del Castell davant de Ronda de Muralles i el propi aparcament de Joventu
Dissabtes Joves en Denia
Desde: 17/11/2018 - Hasta: 17/11/2018

Dissabtes Joves: activitats d’oci per a joves de entre els 12 i els 17 anys

Un espai d’oci propi. L’1 de setembre tindrà lloc a Dénia el primer Dissabte Jove organitzat per la Regidoria de Joventut dins d’un programa que desenvoluparà el curs 2018-19 l’empresa Grup Tot Animació.

Els espais utilitzats seran l’Aula 00 de Joventut i, ja en l’exterior, la zona del pàrquing al costat de l’eixida del Túnel del Castell davant de Ronda de Muralles i el propi aparcament de Joventut. L’horari dels Dissabtes Joves serà de 20 a 23 hores.

Què es farà

Cadascun d’ells constarà d’una sèrie de variades activitats dins de la Sala 00: futbolí, música, dards electrònics, jocs, sopar de cabasset o còctels 00…). A més, en la zona del Túnel s’instal·larà un inflable de jocs i la zona del pàrquing de Joventut acollirà una festa de l’escuma. Cada dissabte s’ha organitzat una temàtica diferent. Les edats dels participants per a totes aquestes activitats estarà limitada en la mesura del possible entre els 12 i els 17 anys.

Amb Dissabte Joves, la Regidoria de Joventut vol dotar d’un espai fix -l’Aula 00 de Joventut- i  d’un horari fix a les activitats d’oci dels joves de Dénia perquè disposen d’un lloc on poder relacionar-se i divertir se amb la supervisió i orientació de personal qualificat, com són els monitors de temps jove.

Seran una total de trenta dissabtes, entre l’1 de setembre i finals del mes de juny. L’ajuntament pretén complementar aquesta oferta amb els Urbajoves